top of page

ZOBNI IMPLANTATI (VSADKI)

Zobni vsadki so rešitev!
Nikoli ni prepozno, da spremenite svoje življenje z uporabo zobnih vsadkov.
Zobni vsadki so tako varni, da jih je mogoče narediti pri pacientih
starih 70, 80 do 90 let...

AdobeStock_272792150-scaled_edited.jpg
AdobeStock_272792150-scaled.jpeg

Se obotavljate nasmejati na družinskih fotografijah ali videoposnetkih, pred prijatelji ali sodelavci? Je vaše žvečenje oteženo zaradi manjkajočih zob? Bi radi imeli popolne, močne in bele zobe, s katerimi se boste počutili samozavestno?
 
Če je odgovor 'da', potem lahko vaš problem rešimo tako, da vam vrnemo izgubljeni nasmeh! Neboleče in v kratkem času si lahko povrnete nasmeh in spremenite svoje življenje! Zobna implantacija je danes zelo preprost zobozdravstveni poseg. Vstavitev implantata traja približno 20-30 minut, poteka v lokalni anesteziji in celoten postopek je popolnoma neboleč.
 
Zobni implantat je pravzaprav nadomestek za korenino ali korenine zoba. Tako kot zobne korenine so tudi zobni vsadki pritrjeni v čeljustni kosti in po kirurški vstavitvi niso več vidni. Uporabljajo se za pritrditev zobnih kron, zobnih mostičkov ali protez. Zobni vsadki so izdelani iz titana, ki je lahka, močna in biokompatibilna kovina, kar pomeni, da je telo ne zavrača. Zobni vsadki imajo najvišjo stopnjo uspešnosti med vsemi kirurško implantiranimi nadomestki.

Posebna lastnost titana je zmožnost zlitja s kostjo, tako imenovana osteointegracija – biološka osnova uspeha zobnih vsadkov. To je zato, ker se ob izgubi zob izgubi tudi kost, ki je podpirala te zobe. Vgradnja zobnih vsadkov pa stabilizira kost in prepreči njeno izgubo. Poleg nadomeščanja izgubljenih zob vsadki pomagajo ohranjati obliko in gostoto čeljustne kosti. To pomeni, da podpirajo tudi obrazni skelet in posredno strukture mehkih tkiv – dlesni, lica in ustnice. Zobni vsadki vam pomagajo jesti, žvečiti, se smejati, govoriti in izgledati popolnoma naravno. Ta funkcionalnost zagotavlja socialno, psihološko in fizično dobro počutje.
 
Nikoli ni prepozno, da spremenite svoje življenje z uporabo zobnih vsadkov. Zobni implantat je tako varen, da ga lahko naredimo pri pacientih, starih tudi 70, 80, 90 let. V zobni ordinaciji Senčar lahko ponudimo najboljši načrt zdravljenja za vsak primer z garancijo in največjo stopnjo uspešnosti!
Pokličite zdaj za brezplačen posvet!

glidewell-product.png
bottom of page